Service Samsung Galaxy Note

Seria Galaxy Note fabricata exclusiv de cei de la Samsung se remarca datorita simbiozei perfecte dintre un smartphone avansat din punct de vedere tehnologic si dimensiunile generoase oferite de o tableta. Samsung Galaxy Note poate fi considerat cel mai reusit hibrid de pe piata, un smartphone extrem de potent care se bucura de un display generos, de peste 5 inci.

Primul model Samsung Galaxy Note a fost lansat in cadrul conferintei de la Berlin din anul 2011 si inglobeaza mai multe componente care merita mentionate:

 • Procesorul a fost ales pe spranceana, este un Dual Core de 1.4GHz;
 • Ca oricare alt model de smartphone produs de cei de la Samsung, si Samsung Galaxy Note se bazeaza pe un sistem de operara Android, este vorba de versiunea 4.1.2;
 • Memoria RAM efectiva este de numai putin de 1GB;
 • La nivel de spatiu de stocare, aveti atat un spatiu de stocare intern cat si posibilitatea atasarii unui card de memorie microSD de pana la 64 de GB;
 • Display-ul este unul extrem de interesant si captivant, tehnologia Super Amoled HD aducandu-i o calitate ridicata;
 • O alta calitate a lui Samsung Galaxy Note este camera foto, acest hibrid bucurandu-se de un senzor de 8MP care filmeaza in format Full HD si fotografiaza la rezolutii inalte.

Bineinteles ca intreaga structura a lui Samsung Galaxy Note este presarata cu multe alte functii si optiuni, am reusit sa punctam doar cateva aspecte de interes.

Sarcinile noastre ies la iveala in momentul in care modelul tau Samsung Galaxy Note prezinta o defectiune, serviciile noastre incluzand reparatii autorizate pentru orice model de telefon Samsung. Oferim servicii complete, derulate intr-un ritm rapid si eficient, logistica de ultima generatie permitandu-ne sa operam cele mai complicate defectiuni si sa oferim servicii GSM de cea mai buna calitate.

Service Samsung Galaxy Note 2

Un al doilea model din seria Note a fost Samsung Galaxy Note 2, un smartphone mult mai bine definit decat predecesorul sau care a fost lansat in anul 2012. Spre deosebire de prima versiune, Samsung Galaxy Note 2 se lauda cu o configuratie mult mai puternica, nivelele hardware sau software fiind cu totul si cu totul diferite. Nu doar ca a fost adus in prim plan un upgrade la nivelul sistemului de operare, Samsung Galaxy Note 2 s-a bucurat de un procesor mai puternic, un Quad Core de 1.6GHz completat de un accelerator grafic dedicat dar si de o memorie RAM de 2GB.

Ceea ce a surprins intr-un mod mai mult decat placut a fost upgrade-ul la nivelul display-ului, Samsung Galaxy Note 2 venind in fata cu un display de o mai buna calitate, este forba despre un Super Amoled de 5.55 inci cu redare a imaginilor in format 16:9 Full HD.

Despre cele doua telefoane avem doar cuvinte de lauda, asta in pofida faptului ca apar numeroase defectiuni la componente, accesorii. Bineinteles ca principala cauza a defectiunilor este reprezentata de utilizarea inadecvata, de cele mai multe ori fiind depistate probleme la carcasa sau display, acestea fiind sparte in urma unor socuri mecanice provocate accidental.

Iata doar o parte din grila noastra de reparatii GSM pentru orice model Samsung Galaxy Note:

 1.  Reparare display sau inlocuirea lui alaturi de sticla protectoare;
 2. Repararea antenelor de semnal sau ale modulelor Bluetooth/Wi-fi;
 3. Instalarea si configurarea internetului pe mobil;
 4. Inlocuirea carcasei sau a capacului spate;
 5. Repararea microfonului sau a difuzorului;
 6. Curatarea de praf si alti ‘intrusi’ a circuitului intern;
 7. Inlocuirea bateriei datorita uzurii excesive;
 8. Repararea oricarui tip de accesoriu original sau inlocuirea acestuia;
 9. Rezolvarea problemelor de incarcare;
 10. Inlocuirea oricarei componente hardware nefunctionale;
 11. Instalare, reinstalare sau upgrade al sistemului de operare;
 12. Instalare, reinstalare sau upgrade al aplicatiilor si modulelor interne;
 13. Deblocare/decodare orice model Samsung Galaxy Note.