Samsung Galaxy Note 4 – inca un dispozitiv de top

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 se bucura de un design si o configuratie premium, reflectate pana in cele mai mici amanunte. Ecranul premium, cu display Super AMOLED, Quad HD, este insa unul dintre elementele care capteaza atentia cel mai usor. Incorporarea acestui display a facut posibila imbunatatirea semnificativa a experientei vizuale, ducand calitatea imaginilor dincolo de limitele ochiului uman!

Ecranul are o diagonala generoasa de 5.7 inch, un contrast ridicat si o saturatie a culorilor atat de precisa incat efectul este aproape identic privitului cu ochiul liber. Toate acestea sunt perfect completate de o rezolutie inalta, dispozitivul fiind optimizat deopotriva pentru navigare web si lecturi de e-book-uri.

Advanced Camera, pentru fotografii avansate

Cu Advanced Camera Samsung Galaxy Note 4 iti permite sa capturezi imagini mai clare si mai luminoase ca pana acum. Toate astea indiferent de cadrul natural in care faci pozele, caci instantaneele pot fi imbunatatite prin ajustarea anumitor setari, pentru un rezultat final incantator.

Ai la dispozitie doua camere, cea principala, de pe spate, Smart OIS, de 16 MP si cea secundara, frontala, de 3.7 MP cu lentile F1.9. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim, necunoscatorii probabil ca inca nu stiu, dar cu siguranta vor aprecia!

Extrage informatiile de care ai nevoie

Orice ecran ai vizualiza, ai oricand posibilitatea de a selecta textele de pe el, de a le partaja si de a le salva asa cum doresti. Poti alege acum in mod liber continutul si textul de pe orice ecran, prin selectia inteligenta pe care ti-o pune la dispozitie celebrul S Pen.

Vei gasi in acest stilou o extensie naturala a scrisului de mana si posibilitatea de a jongla cu texte mai usor ca niciodata. Uita de comenzile dificile cu degetul, acum ai propriul tau stilou digital.

Ia notite mai usor si mai rapid ca oricand

Posibilitatii de a jongla cu texte i se adauga o alta functionalitate cel putin la fel de interesanta, si anume modul Photo Notes. Asa cum sugereaza si numele, acest mod iti permite sa salvezi informatii text sub forma de poze, asupra carora poti interveni ulterior cu editari diverse. De la text la culori si format, cu S Pen poti transforma notitele foto in orice ai tu nevoie!

Scrie de mana pe format digital

Cand credeai ca ai aflat deja tot ce poate sa faca S Pen, mai primesti o veste buna: cu acest instrument avansat te bucuri de senzatia reala a unui stilou. Ai parte de atingeri imbunatatite, o sensibilitate crescuta la presiune si posibilitatea de a scrie de mana pe un format digital.

Sistemul Multi-Window, pentru cel mai natural multi-tasking

Daca esti o persoana activa, cu atentie distributiva, care face mereu mai multe lucruri in acelasi timp, vei gasi un ajutor de nadejde in acest sistem Multi-Window. Flexibilitate si comoditate, functii intuitive si o curgere lina a tuturor aplicatiilor. Confortul sporit care rezulta din posibilitatea de a jongla cu diverse aplicatii in acelasi timp nu va trece neobservat.

Acumulator mai eficient, pentru utilizare indelungata

Ce ar fi Samsung Galaxy Note 4 cu toate aplicatiile sale atractive fara un acumulator pe care sa te poti baza timp indelungat? Te vei bucura totusi sa constati ca dezvoltatorii coreeni au facut mai mult decat sa imbunatateasca autonomia bateriei: i-au micsorat semnificativ si viteza de incarcare, astfel ca acum, in doar 30 de minute, terminalul se incarca la 50%. Nu uita sa explorezi si modul Ultra Power Saving si atunci chiar nu o sa-ti vina sa crezi cat de mult te tine bateria!