Service si reparatii GSM

Inca din primii ani de cand au aparut telefoanele fara fir sau cum le cunoastem noi astazi, telefoanele mobile, smartphone-urile – bineinteles ca au aparut si centrele de reparatii telefoane mobile. Chiar daca va luati ultimul model de iPhone de la ora actuala sau aveti unul mai vechi, trebuie sa stiti ca orice telefon se poate strica, iar telefonul dumneavoastra ajunge inevitabil in service. Bineinteles ca pretul face diferenta si oricat de bun ar fi un telefon ieftin, ajungem la concluzia ca mai bine dam mai mult, ca in final sa ne tina mai mult.
Service GSM
Cu timpul s-a dezvoltat o adevarata industrie in legatura cu reparatiile telefoanelor mobile, va vine sa credeti sau nu, dar si noi a trebuit sa ne adaptam cerintelor utilizatorilor tot mai pasionati de noua generatie de gadget-uri . Dispunem de personal calificat si inginerii nostri sunt specializati in microelectronica si capabili sa repare orice tip de telefon, inclusiv cele Apple iPhone.

Chiar daca nu va dati seama daca problema dumneavoastra este de la baterie sau nu, cel mai indicat este sa veniti cu telefonul in service, constatarea este gratuita si personalul este calificat – doar uitandu-se putin la telefon, stiu care este problema si Solutia pentru reparatie.
Majoritatea operatiilor se pot efectua pe loc sau in maxim 24 de ore, bineinteles in functie de gravitatea problemei sau de cat de ocupati sunt specialistii nostri.