Service HTC

Reparatii telefoane HTC

HTC Corporation este o compania cu sediul in New Taipei City, Taiwan, activitatea lor fiind strans legata de producerea smartphone-urilor si a tabletelor de ultila generatie. Daca la inceputuri s-au axat in special pe fabricarea smartphone-urilor bazate pe sistemul de operare Windows Mobile, incepand din 2009 au trecut catre Android, cel mai popular SO pentru mobile disponibil pe piata.

In momentul de fata, cei de la HTC produc smartphone-uri cat si tablete, sistemele de operare folosite fiind atat Android cat si Windows Phone, un sistem de operare oferit de Microsoft care a prins foarte bine in randul telefoanelor din zona high-end.

HTC si-a facut o traditie de a lansa cate un telefon de mare calitate in fiecare an, astfel ca la inceputul lui 2012 era anuntat HTC One X, un rival de temut pentru Samsung Galaxy S3 si iPhone 4. La baza, HTC One X a fost si este un telefon extrem de dotat, cu procesor Quad Core de 1.5GHZ, spatiu de stocare de 16 sau 32 de GB, ales in functie de versiune, 1GB de memorie RAM, display de o foarte buna calitate din gama IPS LCD Capacitive care masoara numai putin de 4.7 inci precum si numeroase alte dotari software si multimedia.

Asiguram Service pentru orice versiune HTC One X

Daca sunteti fericitii posesori ai unui smartphone HTC One X care prezinta o defectiune, va invitam sa-l aduceti in service-ul nostru pentru o constatare a defectelor. Am reusit de-a lungul timpului sa reparam zeci de smartphone-uri HTC One X, indiferent ca defectele s-au rezumat la display-uri sparte, carcase sparte, configuratii gresite ale sistemelor de operare sau probleme la nivelul componentelor hardware.

HTC One este noua perla a companiei

Anul 2013 a fost dedicat noul HTC One, considerat de multi specialisti cel mai reusit smartphone lansat vreodata. Competitia dintre Samsung, Apple si HTC pare a fi de bun augur pentru noi, utilizatorii de rand, lansarea unor modele de top  fiind certa in timp ce preturile par a fi tot mai accesibile. Despre HTC One se pot spune multe, analiza oferita de noi insa include doar cateva dintre cele mai importante componente sau dotari:

HTC One este, fara doar si poate, cel mai bun smartphone lansat de compania taiwaneza, acest lucru fiind usor de observat prin prisma dotarilor pe care le poseda. La nivel hardware, HTC One este echipat cu un procesor superb, un Quad Core Krait 300 care dezvolta o putere de 1.7GHz, dispune de o memorie RAM de 2GB cat si de un spatiu de stocare intern de 32 sau 64 de GB. Tot la nivel hardware putem puncta display-ul, HTC One mizand pe un Super LCD 3 de 4.7 inci care dezvolta o rezolutie de 1920x1080px precum si o densitate a pixelilor record, de 468ppi.

Din punct de vedere software, lucrurile stau si mai bine, HTC One beneficiind de aportul sistemului de operare Android 4.2.2 precum si de numeroase aplicatii preinstalate. Daca va doriti o configurare aparte, mizati pe portalul Google Play si descoperiti sute de mii de aplicatii gratuite sau platite.

Nici segmentul multimedia nu a fost neglijat, camera de 4UP(Ultra Pixeli) fiind punctul de atractie. Multi spun ca este o camera de nivel mediu insa, conform testelor, cei 4UP se comporta cel putin la fel de bine ca cei 13MP de care dispune Samsung Galaxy S4. Camera fotografiaza imagini de calitate si reuseste sa capteze si video-uri in format Full HD la 1080p, amanunt care ii va bucura pe toti simpatizantii acestui segment.

Ne oprim aici cu prezentarea lui HTC One pentru ca am dorit de fapt sa punctam doar cateva dintre caracteristicile acestui super telefon, scopul nostru ramanand totusi cel de asigurarea unor reparatii GSM de calitate.

Reparatii HTC One efectuate de specialisti!

Cele mai multe comenzi privind serviciile de reparatii ale telefoanelor HTC vin pentru modelul One, asta in pofida faptului ca structura sa este una cat se poate de solida. Venim in ajutorul vostru cu reparatii HTC One eficiente, desfasurate in conditii sigure si va oferim garantie extinsa pentru orice smartphone reparat in service-ul nostru.

Reparatii HTC

Pe langa modelele HTC One X sau HTC One, oferim reparatii complete pentru orice smartphone produs de HTC, grila noastra de servicii fiind una cat se poate de variata.

Ce reparatii HTC ofera specialistii nostri?

 • Repararea oricarei componente de pe circuitul intern;
 • Inlocuirea componentelor hardware fundamentale: memorii, procesor, placa video;
 • Repararea display-ului sau inlocuirea lui in caz de deteriorare sau imposibilitatea solutionarii defectelor;
 • Inlocuirea capacului spate sau a intregii carcase;
 • Repararea sau inlocuirea oricarui tip de buton, inclusiv a butoanelor laterale;
 • Reparatii aduse microfonului sau difuzorului;
 • Repararea semnalului la internet sau a celui Wireless;
 • Instalarea si configurarea serviciilor de internet pe mobil;
 • Reinstalarea sistemului de operare si a modulelor interne;
 • Instalare de jocuri si aplicatii;
 • Inlocuirea bateriilor defectate sau cu durata de viata medie;
 • Oferim reparatii complete pentru orice accesoriu HTC;
 • Decodare si deblocare pentru orice model HTC;